Vyhodnocení 1. kola soutěží a zadání 2. kola

17. prosince 2011 v 13:55 | El S. & Sisa |  Súťaže
Ano a máme tu vyhodnocení prvního kola. :) (omlouvám se, chtěla sem to napsat na blog už včera ale jaksi mi to nešlo. Psalo mi to, že u nadpisu je limit 4000 znaků, i když tam byl jeden. )
Někteří poslali, někteří ne. Což znamená že mají 0 bodů. Neomluvil se nikdo jenom KaTHulle psala něco že ji to nejde poslat či co. Ale jelikož chtěla původně dělat raději grafickou, odpovědi zveřejnit můžu. ;)
KaTHulle teda může poslat dodatečně… ;)
Ale teď už se přesuňme k vyhodnocení. :D

1) Kam se odstěhovaly dvojčata z Německa (2)
Los Angeles.

2) Datum narození dvojčat (2)
1.9.1989

3) Manager TH (2)
David Jost

4) Proč název TOKIO HOTEL (2)
Tokio- Město do kterého se chtěli vždycky podívat
Hotel- Protože se cestovalo hodně po hotelích.

5) Kde má Tom piercing ( ROZTAHOVÁK NEPOČÍTÁM JAKO PIERCING! ) (2)
Levý, spodní ret a spekuluje se o malým- velkým Tomovi. :D



Odpověděli jste všichni ( Ti co poslali, nebo nedělali grafiku. ) správně což mě těší. :)
Diana (0)
Neposlala

LizatQo ( 0)
Neposlala

Terý (0)
Neposlala

Miška (0)
Neposlala



KaTHulle (0- zatím, dokud nepošleš :) Potom to změním :D )
Zatím neposlala

Beth (10)
1) do Los Angeles
2) 1.9.1989
3) David Jost
4) Tokio - protože tam předtím nikdy nebyli a chtěli se tam podívat, Hotel - protože věděli, že budou spát v hodně hotelech
5) v dolním rtu

Doris (10)
1) Los Angeles. A uprimne udelali dobre.
2) 1.9.1989
3) David Jost
4) Tak tohle si nejsem uz uplne jista. A nechce se mi ten rozhovor hledat :DAle mam za to, ze to tenkrat kluci vysvetlili tak, ze Tokio chteli navstivit. Jejich vysnevy mesto a hotel protoze vetsinu casu travili po hotelech. A dalsi vec, ze to je dobre zapamatovatelny a ve vsech jazycich stejny, takze kazdej tomu nazvu rozumi.
5) Ve spodnim rtu na leve strane. A byla jista vlna diskusi, ze se kasal ze ho ma i v intimnich partiich.....coz ovsem do dneska nikdo nevi, takze to byl asi fake:D

Joan Carr (10)
1) West Hollywood, Los Angeles
2) 1.9.1989
3) David Jost
4) pánové strašně chtěli hrát jednou v Tokiu no a hotel proto, že nespali na ubytovně nebo pod stanem, ale vážně v hotelu:D
5) ve rtu a dle jeho výroků o kterých nevím co si myslet tak i tam dole, ale to ví jen on sám :D


Ostatní upravovali obrázek. :)

Cerike (10)
NikiTHa (10)
ScheineEllie (10) - Tys ten obrázek hrozně potom zvětšila. Takže sem ho musela dávat zase do původní velikosti.;)
Zadání 2. Kola

Grafická soutěž:

Tentokrát vytvoříte nějaký wall a použijete tam nějakou z fotek, které najdete níže.:D
Velikost obrázku: 800x600
Barvy: Nechám na vás.
Obrázky: Níže.


(Nechtěla sem tu původně házet jenom odkaz, ale bohužel no :D nějak nevyšlo. takže aspoň tak. ;).)

Smíšená soutěž:
Jednoduchá křížovka. :) Není to myslím moc těžké ale kdyby přece jenom někdo náhodou nevěděl, odpovědi můžete najít na tokio-hotel-de.blog.cz. ;)

Za tohle kolo můžete dostat až 20 bodů. :)
Odpovědi a výtvory posílejte do 22.12. Na mail allgirll@seznam.cz

Případné dotazy atd. buď do komentářů nebo na mail. :)

El S. & Sisa. ;)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Beth Beth | E-mail | 17. prosince 2011 v 17:54 | Reagovat

má v tajence vyjít nějaké slovo? jen abych věděla, jestli jsem vše doplnila správně :)

2 El S. El S. | 17. prosince 2011 v 18:56 | Reagovat

[1]: Jojo, má tam něco vyjít no.:) Co to už nepovím:D

3 Doris Doris | 17. prosince 2011 v 21:29 | Reagovat

a mam poslat celou tu krizovku nebo jen vysledek tajenky??

4 El S. El S. | 17. prosince 2011 v 22:05 | Reagovat

[3]: Celou. :) Můžeš poslat v mailu jenom odpovědi jako třeba
1) .......
2) .....
atd. ( + tajenku no) ale celou křižovku :D

5 Miska Miska | 17. prosince 2011 v 22:17 | Reagovat

Sorry ale ja musim odstupit :( chcela som robit grafiku aj ked to dobre neviem :D ale stala sa nehoda, ze maly mi rozbil moj pc takze to nemam kde robit ... dufam ze nabuduce budu este sutaze a moj pc mi pojde :)

6 Doris Doris | 18. prosince 2011 v 16:20 | Reagovat

[4]: jo aspon tak...uz jsem se lekla ze budu muset si s tim jeste aji hrat a vpisovat to do toho :DD

7 KaTHulle KaTHulle | 22. prosince 2011 v 23:31 | Reagovat

Tak už sem konečně poslala to první kolo .. je zajímavý že teď mi to normálně šlo ... a do kdy máme poslat tadyk ten úkol ? Jo a děkuju že si na mě počkala s tím prvním kolem .. další kole se budu snažit poslat v termínu.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.